Privatlivspolitik og GDPR

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hvis du tilmelder dig som medlem på Dansk Data Support, så gemmer vi dine kontaktoplysninger ved hjælp af cookies. Du kan også tilmelde dig Dansk Data Support via vores Facebook hjemmeside. Som standard sender Facebook oplysninger til Dansk Data Support med dine “offentlige profil” -oplysninger. Dette kan omfatte din e-mail-adresse, fulde navn, profilbillede, betalingsoplysninger, ordrehistorik, køn og aldersgruppe. Når du tilmelder dig, kan du vælge, hvilke oplysninger der deles med os og fravælge, om du foretrækker det. Vi gemmer også din IP-adresse, din geografiske placering, samt de sider som du klikker på. Vi gør dette for at forhindre eventuelt misbrug. For eksempel kan vi bruge IP-adressen til at opdage forretninger, der tilmelder sig flere konti for at forsøge at promovere deres egne tjenester og varer. Med det formål at skabe nye funktioner, optimere vores hjemmeside, dens funktionalitet og brugeroplevelsen, lagrer vi information om køb foretaget via Dansk Data Support herunder købte produkter, beløb og andre tilknyttede information. Hvis du vælger at tilmelde dig vores Facebook Messenger-underretninger, kan dine offentlige Facebook-profiloplysninger blive gemt.

Hvem indsamler dataene, og hvem deles de med?

Dansk Data Support gemmer dine data og deler dem ikke med andre tredjeparter end angivet nedenfor.
Derudover har vi generelt et formål om overholdelse af gældende persondatalovgivning (GDPR) og andre legitime interesser, f.eks. dokumentationspligt, overholdelse af basale principper for behandling af personoplysninger og juridisk hjemmel for behandlingen, iværksættelse og vedligeholdelse af tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, undersøgelse af mistanke eller viden om sikkerhedsbrud og rapportering til individer og myndigheder, håndtering af forespørgsler og klager fra registrerede og andre. Endelig kan vi have brug for at foretage en behandling af personoplysninger, der er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares. Dine personoplysninger vil blive videregivet og delt med vores samarbejdspartnere, således at disse kan levere varer eller tjenesteydelser til dig. Dette omfatter forsendelsens track-and-trace-kode. Vores samarbejdspartnere er selv ansvarlige for korrekt håndtering af dine GDPR oplysninger.

Google Analytics

Vores websted bruger Google Analytics til at analysere, hvordan brugere interagerer med webstedet. Dette er ret standard praksis blandt websteder. Det hjælper os med at holde øje med antallet af besøgende på de seneste tilbud og få øje på populære tilbud og trends. Du kan læse mere om Google Analytics og hvad / hvordan / hvorfor på deres websted her. Vi anonymiserer din IP-adresse, inden vi sender den til Google Analytics.

MailChimp

Vi bruger en service kaldet MailChimp til at administrere vores e-mail-nyhedsbrev-abonnementer. Vi deler din e-mail-adresse, og hvis du har givet den til os, dit fulde navn med MailChimp. Dette giver os mulighed for at sende dig personlige e-mails. Vi bruger også MailChimp til at fortælle os, hvordan folk interagerer med vores e-mails – f.eks. hvis / når de åbnes, og hvilke links der klikkes på. Vi bruger disse oplysninger til at forsøge at forbedre vores e-mails, så de er så nyttige som muligt. Hvis du tilmelder dig vores Facebook Messenger-underretninger, håndteres og gemmes dine offentlige Facebook-profiloplysninger af en tredjepartstjeneste kaldet ManyChat. For fuld information om, hvordan enhver tredjepart behandler og håndterer information, se deres respektive privatlivspolitik og vilkår.

Hvorfor er dataene indsamlet?

Vi beder om din e-mail-adresse, så vi kan komme i kontakt med dig. Som beskrevet ovenfor gemmes din IP-adresse for at hjælpe med at forhindre misbrug. Al anden information bruges til at hjælpe med at forbedre vores hjemmeside samt til at skræddersy vores indhold til vores besøgende.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at modtage en kopi af dine personlige oplysninger, som er gemt hos os. Vi ønsker at overholde gældende persondatalovgivning og andre legitime interesser herunder dokumentationspligt samt overholdelse af de normale principper for behandling af personoplysninger. Vi har behov for at foretage en behandling af personoplysninger, der er nødvendig for, at retskrav kan forsvares, fastlægges, eller gøres gældende. Vi skal også kunne håndtere forespørgsler fra tilsynsmyndigheder samt mulige tvister med tredjeparter.

Hvis jeg ikke vil afgive oplysninger?

Dine personoplysninger skal du afgive til os helt frivilligt, således du kan anvende vores hjemmeside og modtage vores nyhedsbreve mv. Du er ikke forpligtet til at give dine personoplysninger til os, men konsekvensen vil så blive, at du ikke kan foretage køb på vores hjemmeside eller modtage vores nyhedsbreve.

Hvad hvis mine personlige oplysninger er forkerte?

Hvis du mener, at nogen af de oplysninger, vi har om dig (f.eks. Din e-mail-adresse) er forkerte, bedes du kontakte os, således vi kan korrigere og ajourføre informationerne.

Hvordan kan jeg slette min konto og mine personlige oplysninger?

Hvis du gerne vil slette din konto og fjerne alle lagrede personlige data, skal du gå til Dansk Data Support og vælge: Kontakt os og vælge årsagen ‘Slet min konto’. Du kan også fravælge at modtage nyhedsbreve fra os, og hvis du sletter din konto hos os, så modtager du heller ikke flere nyhedsbreve fra os. Bemærk, at Facebook Messenger er ikke er knyttet til din konto. Når du henvender dig til Dansk Data Support med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, så starter vi med at undersøge, om betingelserne er opfyldte, og i givet fald, så gennemfører vi ændringerne hurtigt muligt.

Dine rettigheder er:

  • Ret til indsigt i personoplysningerne på Dansk Data Support.
  • Ret til at få ændret ukorrekte personoplysninger.
  • Ret til at få slettet dine personoplysninger.
  • Ret til at få begrænset dine personoplysninger.
  • Ret til at indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.
  • Ret til at klage over Dansk Data Support til Datatilsynet (dt@datatilsynet.dk)

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine personoplysninger i højst 1 år efter du ikke længere er aktiv på Dansk Data Support.

Sikker opbevaring af dine personoplysninger

Vi har sikret os tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, bliver misbrugt eller generelt behandles i strid med lovgivningen.